Skip to main content

Mcafee SAAS Protection getting disabled / uninstall..!!

Hello Friends,

We found one strange issue with some servers (Windows Server 2008 R2). We found that the Mcafee Services are in disabled state, When we reboot the Server the Services deleted automatically.
We made the Interactive Service in Disabled Mode and again installed the Mcafee SAAS Protection. But Again after some time the Mcafee Service gone to disable state.

We contacted to Mcafee Support and they asked us to :-
1) Reboot the Server once
2) Download the Uninstall Utility from Mcafee Portal, Run it and made the reboot of server again.
3) Now Try to install the Mcafee SAAS protion in Silent Mode (Via VSSsetup.exe and Bacth file).
Its installed and Put it under observation.

Its working fine now.

Feel free to ask any Questions / Feedback..!!

Thanks and regards
Pankaj

Popular posts from this blog

How to schedule an Automatic Reboot of WatchGuard Firebox?

We have a Customer who having some issues with the WatchGuard Firewall,
We want to schedule a Reboot of the Firebox Each morning at 04:30AM so that when customer arrive in the office he would not face any problem.
For this :
1) Click on WatchGuard Firebox ICON (You may be having a Shortcut on your Desktop)
2) Give the Password to connect to Concern Firewall
3) Once you Connected, Go to File > Connect to Device > Choose the Firewall IP and Click on Connect. It may ask for the password, Please provide that.
4) Once you connected it will show you the Firewall with all the configuration.
5) Right Click on it and Go to Policy manager > When Policy manager Open, Click on "Setup" and then "Global Settings", At the Last you will found an option to define the time when you want a Schedule Reboot.

After making the change, Don't forget to make it Save in the Firewall Config File.

Unable to install AVG, Error code:0xC0070643, Solved...!!

We want to install AVG Business edition for one of our Server having Windows Server 2008 R2.
Whenever we trying to install getting the "Error Code:0xC0070643. Installing 3rd parties redistributables.,MSI action failed.".
I tried to run the AVg Remover, Still not resolved. Chcked and found that OS is updated with latest Hotfixes, So there is no issue with Windows Updates.Rebooted the Server, Still not resolved.Finally I found one Link from AVG Support center, Fix for 0xC0070643, I run the tool and its Showing me that Error not solved, But Still I tried to run the Installer.exe again. And finally its installed successfully.
Let me know if you have any questions..!!

"Options" option not working on OWA (Outlook Web Access)

When we opening a OWA and Going to options to change the password/Configure the Out of Office or something else, We are getting logged out.

Solutions:-

To resolve this you must have to connect to your Exchange Server.
Go to EMC > Server Configuration > Exchange Control Panel > ECP > Properties. Made the change the ECP Settings (changed from Use Form based authentication to Basic Authentication). It will work now. http://technet.microsoft.com/en-in/library/dd876904(v=exchg.141).aspx